Povestea tigrului

Disponibil numai online

Produs nou

14,78 lei tax incl.

In lumea intunecata a serviciilor secrete si a spionajului, toate informatiile sunt pastrate cu strictete in numele securitatii nationale...Insa unele povesti mai scapa din dosarele pastrate bine...iar acestea devin legende.

Aceasta este o astfel de poveste...o poveste care a cutremurat fiecare temelie a lumii intunecate.

Intr-un cartier din New Delhi in care locuiesc angajati ai guvernului, traieste un tanar burlac, misterios, despre care vecinii nu stiu nimic. Si asta pentru ca el este cel mai bun spion al Indiei, ofiter in Agentia indiana pentru servicii secrete, RAW. In lumea oficiala, acest ofiter este cunoscut ca TIGRUL (Salman Khan).

Tigrul pleaca la Dublin, in Irlanda, intr-o misiune relativ usoara si sigura, pentru a urmari un om de stiinta  de orgine indiana, suspectat a impartasi descoperirile sale cu Ministerul Apararii din Pakistan. Tigrul incearca sa il cunoasca pe acesta, insa nu reuseste. Incearca apoi sa se imprieteneasca cu menajera profesorului, Zoya (Katrina Kaif). Pe masura ce Tigrul se apropie mai mult de Zoya... incepe sa isi descopere latura sa umana.

Pentru prima data in viata lui, Tigrul se indragosteste...

Ceea ce urmeaza este o calatorie tumultoasa la care se inhama Zoya si Tiger, infruntand lumea intunecata a serviciilor secrete si spionajului, care le interzice sa se indragosteasca...

An aparitie 2012
Gen Actiune, Romantic
Rating AP 12
Durata 165
Regie Kabir Khan
Subtitrari Romana
Distributie Salman Khan, Katrina Kaif, Girish Karnad, Roshan Seth, Ranveer Shorey

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Povestea tigrului

Povestea tigrului

Scrieţi o recenzie