Cautat

Disponibil numai online

Produs nou

4,86 lei tax incl.

Radhe este un gangster dur. Un tragator de elita, foarte istet, lucreaza pentru Ghani Bhai, un mafiot de temut, in adevaratul sens al cuvantului. Plin de curaj, Radhe elimina dusmanii lui Gani Bhai unul cate unul; facandu-si mai multi dusmani, in timp ce incearca sa-i elimine…Este uimit cand tanara si frumoasa Janhvi ii marturiseste ca il place. Insa pe ea o place si libidinosul inspector Talpade. El nu stie ca Janhvi  are o slabiciune pentru Radhe. .

Chiar daca este vorba de Banda Golden sau de Data Pawle's, toata lumea vrea sa ia o bucata din Mumbai si singurul mod de a face asta este eliminand pe oricine le sta in cale. Avand in vedere luptele dintre gastile din Mumbai, Ashraf Khan doreste sa scape orasul de crime si sa-si inceapa campania prin arestarea a 200 de infractori.

Personajele:

Salman Khan: in rolul lui Radhe – rebelul, are probleme grave cu autoritatile. Face numai ce vrea, oricare ar fi consecintele. Va lucra pentru bani, insa numai in conditiile impuse de el. Poate fi un prieten devotat si atunci cand face o promisiune se tine de cuvant.

Ayesha Takia: in rolul lui Jhanvi – inocenta, timida si dulce. Are probleme cu increderea in sine. Se profita de timiditatea sa.

Mahesh Manjrekar: Inspector Talpade – razbunator pana la sadism. Lacom, adora sa fie mituit – cu bani sau orice altceva. Si atunci cand isi doreste ceva, obtine – chiar daca este vorba de bani sau de femei.

Prakash Raj: in rolul lui Gani Bhai – respectatul, temut de prieteni si de dusmani. Mintea sa ascutita creeaza niste strategii care ii ofera control total, chiar si cand este plecat, asupra imperiului sau criminal.

An aparitie 2009
Gen Actiune, Romantic
Rating N 15
Durata 147
Regie Prabhu Deva
Subtitrari Romana, Engleza
Distributie Salman Khan, Ayesha Takia, Mahesh Manjrekar, Prakash Raj

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Cautat

Cautat

Scrieţi o recenzie