Starul rock Mariti

Starul rock

Disponibil numai online

Produs nou

4,86 lei tax incl.

Janardhan Jakhar locuieste in lumea sa, plina  de muzica si vise si incantand lumea cu vocea sa. Printre auditiile fara succes si printre incercarile de a crea muzica, acest baiat din Delhi primeste un sfat valoros de la mentorul sau – muzica buna se naste din durere. El, care nu a trecut inca printr-o suferinta, nu cunoaste profunzimea si intensitatea muzicii.

Janardhan se gandeste acum sa gaseasca durerea care ii va face viata si muzica sa mearga dincolo de normal. O cere in casatorie pe Heer, frumusetea facultatii. Tacuta si supusa, Heer are in ea o fantana ascunsa de sentimente, un ocean de energie care asteapta sa izbucneasca. Povestea lui Janardhan si Heer incepe ca o simpla distractie, dar cu fiecare zi ce trece, aceasta devine mai intensa, mai pasionala si mai vulnerabila.

Heer si Janardhan se despart, pentru ca ea se casatoreste in Praga. Durerea lui Janardhan se traduce in cuvinte si muzica, transcedentand inima si sufletul, Janardhan devine Jordan, pentru ca isi urmeaza necontenit dragostea, acceptand la un moment dat absenta lui Heer din viata sa.

In final, mergand spre celebritate si noroc, Jordan isi da seama ca povestea lui si a lui Heer exista dincolo de cele lumesti, in imaginatia sa, unde muzica e pura si unde singurul leac este dragostea adevarata.

An aparitie 2011
Gen Romantic, Dragoste, Drama
Rating AP 12
Durata 159
Regie Imtiaz Ali
Subtitrari Romana, Engleza
Distributie Ranbir Kapoor, Nargis Fakhri

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Starul rock

Starul rock

Scrieţi o recenzie