Aamir Khan abia aşteaptă să vizioneze Bajrangi Bhaijaan

Postat de : admin Pe data de: 1 . 09 . 2015 Comentariu: 1 Hit: 963

Aamir Khan. actorul în vârstă de 50 de ani, care a jucat alături de Salman în comedia Andaz Apna Apna (1994), a scris entuziasmat pe Twitter: “Abia aştept să urmăresc Bajrangi Bhaijaan!!!”. 

Aşteptările de la Bajrangi Bhaijaan, filmul lui Salman Khan care a fost lansat in luna iulie a.c., sunt mari. De la cinefili la celebrităţi, toată lumea a aşteptat cu nerăbdare să vizioneze filmul. Acesta este şi cazul prietenului apropiat al lui Salman, Aamir Khan. Actorul în vârstă de 50 de ani, care a jucat alături de Salman în comedia Andaz Apna Apna (1994), a scris entuziasmat pe Twitter: “Abia aştept să urmăresc Bajrangi Bhaijaan!!!”.

Aamir, care nu este un împătimit al Twitter-ului, a fost printre primii oameni, după Shah Rukh Khan, care au postat pe Twitter prima imagine oficială a filmului Bajrangi Bhaijaan, în mai.

Personajul interpretat de Salman Khan în Bajrangi Bhaijaan, Pavan Kumar Chaturvedi, aparține unei familii de wrestleri. Cu toate acestea, superstarul de la Bollywood nu joacă rolul unui wrestler, relatează Bombay Times. Regizorul Kabir Khan a adaugat o notă de duioşie la caracterul personajului principal. În timp ce Salman aparține unei familii de luptători, el nu este prezentat ca un luptător, fiind sensibil, atât la caracter, cât şi la atingere. De fapt, ori de câte ori cineva încearcă să îl atingă pe Bajrangi în film, acesta începe să râdă. Citându-l pe Kabir Khan, Pavan este, până în prezent, cel mai carismatic şi fermecător personaj interpretat de Salman. Acest personaj va continua să cucerească inimile tuturor, după iubăreţul personaj Prem, care a devenit deja emblematic.

Filmul Bajrangi Bhaijaan, care a fost lansat in India cu ocazia sărbătorii EID, este subiectul principal al ştirilor, din mai multe motive. Recent, a fost raportat că originalii compozitori ai piesei qawwali "Bhar face jholi", folosită în film, nu au fost foarte multumiti că piesa a fost utilizată fără consimțământul lor. Cântecul a devenit, astfel, subiectul unei controverse a drepturilor de autor, care a rezultat în recurgerea la acţiuni legale împotriva producătorilor filmului, de câtre compozitorii piesei, fraţii Sabri, Amjad Farid Sabri și Shumail Maqbool Sabri. Amjad Farid Sabri a declarat că a primit un apel din partea T-Series, companie  care l-a anunţat că se gândeşte să folosească în film numărul de qawwali. Amjat a răspuns că rămâne să discute pe mai departe, pentru a stabili detaliile. Dupa asta, însă, nu a mai primit nici un apel din partea lor. El a spus, de asemenea, că prezentarea piesei qawwali în film este supărătoare. El a mai adăugat că este în curs şi o acţiune în justiţie, în timp ce se așteaptă şi o discuție cu Salman Khan, în câteva zile. Cu toate acestea, regizorul muzical Pritam Chakraborty a spus că le-au fost acordate toate permisiunile necesare, de către compania de muzică.

Fanii lui Salman Khan au așteptat cu nerăbdare lansarea filmului Bajrangi Bhaijaan din acest Eid. Cu toate acestea, filmul  este subiectul unei controverse, din cauza titlului. Potrivit unui raport PTI, Vishwa Hindu Parishad (VHP) și Bajrang Dal au ridicat sloganuri și au cerut ca titlul filmului să fie schimbat, deoarece răneşte sentimente indienilor. Raportul a mai precizat că protestatarii au amenințat că vor opri proiecția filmului, cu excepția cazului în care titlul va fi schimbat. Cu toate acestea, rămâne de văzut ce măsuri au luat producătorii filmului Bajrangi Bhaijaan.

Comentarii

Created On miercuri, septembrie 9, 2015 Posted By Pricope Mia Alexandra Comment Link
Iar reacţia lui Aamir a fost una pe măsură! La ce ne putem oare aştepta de la un suflet sensibil? Aamir, ca şi Salman, este un umanitarist, care militează pentru binele semenilor. Aşadar, lacrimile lui Aamir de la sfârşitul proiecţiei au fost cel mai potrivit mod de exteriorizare al unor sentimente, gânduri şi, probabil, frustrări la gândul că realitatea e plină de incidente precum cel din film.
1 - 1 din 1 articol

Lasati un comentariu