BAJRANGI BHAIJAAN – Ce face filmul sa fie diferit

Postat de : admin Pe data de: 27 . 08 . 2015 Comentariu: 1 Hit: 660

Bajrangi Bhaijaan reuneşte copiii fugari cu părinţii lor.

Salman Khan, care este popular pentru generozitatea sa, a reunit patru adolescenți fugari cu părinții lor. Potrivit unui raport al Bollywoodlife.com, Salman a decis să ajute acești copii atunci când a auzit poveştile lor despre cum au fugit de acasă. Raportul relatează că Antara Desai, care conduce o companie care ajută celebritățile să se implice în diverse campanii caritabile, a luat legătura cu Salman pentru a ajuta copiii nevoiași.

Actorul nu numai că a ajutat copiii, dar a luat şi inițiativa de a sprijini campania. Antara a declarat că Salman a finanţat întreaga iniţiativă, din bani proprii. Aşadar, Salman s-a ocupat de toate, de la asigurarea condiţiilor pentru ca părinţii să poată veni să-şi ia copiii şi până la asigurarea viitorului acestor copii. 

Comentarii

Created On miercuri, septembrie 9, 2015 Posted By Pricope Mia Alexandra Comment Link
Afirm cu tărie că acest film acest film este un puternic model motivaţional. De obicei, filmele nu ma cuceresc uşor. Trebuie să aibă acel ceva ca să-mi placă. O poveste care să mă marcheze. Iar BB are toate ingredientele. Drăgălaşa Harshaali, un Salman dulce şi naiv, dar credincios şi săritor cu preţtul vieţii, o Kareena luminoasă şi, cel mai important, o poveste unică. Da, filmul este diferit. Diferit prin naturaleţe, simplitate şi gingăşie. Diferit prin mesajul transmis. Dacă am medita asupra a ceea ce se întâmplă în lume şi am încerca să înţelegem mesajul unor astfel de filme... totul ar fi altfel!
1 - 1 din 1 articol

Lasati un comentariu