Blockbustere pe care Kareena Kapoor le-a respins

Postat de : admin Pe data de: 27 . 08 . 2015 Comentariu: 1 Hit: 696

Posibil cea mai mare greșeală din cariera Kareenei a reprezentat-o decizia de a renunța la adaptarea lui Sanjay Leela Bhansali după Romeo şi Julieta, a lui Shakespeare. Actriţa a pus renunţarea la rol pe baza schimbărilor sale de dispoziţie de atunci.

Kaho Na Pyar Hai

Filmul care a transformat-o pe Ameesha într-un star peste noapte a fost, inițial, oferit Kareenei Kapoor Khan. Dar după câteva zile de filmări, Kareena a renunţaţ la film, fiind de părere ca filmul se concentrează mai mult pe Hrithik decât pe rolul principal feminin. Rolul i-a fost oferit apoi Ameeshei Patel, iar aceasta a acceptat bucuroasă. Hrithik și Ameesha au fost consideraţi, peste noapte, cel mai drăguţ cuplu. Şi astăzi, Kaho Na Pyar Hai este considerat unul dintre cele mai romantice filme făcute vreodată.

Hum Dil De Chuke Sanam

Kareena Kapoor a fost prima alegere a lui Sanjay Leela Bhansali pentru a o interpreta pe "Nandini" alături de Salman. Sanjay Leela Bhansali vrut să lucreze cu ea încă de la lansarea primului ei film, Refugees. Rolul a fost, mai târziu, oferit Aishwaryei Rai, care a primit laude pentru portretizarea rolului "Nandini". Kareena a fost mai târziu cooptată în Bodyguard, alături de Salman Khan, iar filmul este considerat cel mai mare hit al Kareenei.

Kal Ho Na Ho

Ghiciţi cui i-a fost oferit rolul exuberantei Naina în Kal Ho Na Ho, al lui Karan Johar? Ei bine, Kareenei Kapoor. Refuzul Kareenei a cam racit relaţiile între ea şi Karan Johar. Rolul i-a fost mai târziu oferit lui Preity Zinta, care consideră că “Kal Ho Na Ho” este cel mai bun film al ei. Karan Johar și Kareena şi-au reglat divergenţele la emisiunea lui Karan, Koffee With Karan.

Fashion

Cu toții ştim că frumoasa Kareena a fost a doua alegere a lui Madhur Bhandarkar pentru Heroine, dar foarte puțini știu că ea a fost prima lui alegere pentru rolul principal din Fashion. Cu toate acestea, programul încărcat nu i-a permis Kareenei să semneze pentru acest film. Madhur i-a prezentat ideea Priyankăi, iar aceasta și a fost de acord imediat să joace rolul. Priyanka a câștigat chiar și un Premiu Național pentru performanţa ei. De atunci, lucrurile nu au mers chiar bine între Kareena și Priyanka.

 

Goliyon Ki Raasleela: Ram-Leela

Posibil cea mai mare greșeală din cariera Kareenei a reprezentat-o decizia de a renunța la adaptarea lui Sanjay Leela Bhansali după Romeo şi Julieta, a lui Shakespeare. Actriţa a pus renunţarea la rol pe baza schimbărilor sale de dispoziţie de atunci. Deepika Padukone a primit o mulţime de premii pentru interpretarea epică a rolului Leela. Cu toate acestea, Kareena încă susține că nu regreta faptul că a renunţat la film. Ranveer Singh a jucat alături de Deepika în acest blockbuster.

Comentarii

Created On miercuri, septembrie 9, 2015 Posted By Pricope Mia Alexandra Comment Link
Filmele enumerate în acest articol sunt unele de referinţă. Totuşi, însăşi Kareena a spus că nu regretă renunţarea la respectivele roluri. Nimeni nu ştie mai bine decât ea motivele din spatele acestei alegeri. În altă ordine de idei, locul Kareenei în industria de la Bollywood nu poate fi ocupat, iar filmele care o au ca protagonistă i-au dovedit uriaşul potenţial actoricesc. Este una dintre actriţele mele preferate, iar eu sunt pretenţioasă când îmi aleg favoriţii. Însă Bebo m-a cucerit iremediabil. Chip luminos, care transmite căldura sufletului, zâmbet unic, o doză de nebunie dulce şi, desigur, o tonă de talent! Dacă a ales să renunţe la respectivele producţii, a fost strict alegerea ei. Nu mă îndoiesc că s-a gândit de multe ori înainte de a renunţa. Tot ceea ce a făcut a fost spre binele ei, al viitorului ei şi al carierei ei.
1 - 1 din 1 articol

Lasati un comentariu