De ce Harshaali Malhotra, nu Salman Khan, este adevăratul star al filmului Bajrangi Bhaijaan

Postat de : admin Pe data de: 25 . 08 . 2015 Comentariu: 1 Hit: 606

Distribuţia filmului Bajrangi Bhaijaan beneficiază de un superstar, anume Salman Khan. Dar se bucură, de asemenea, şi de un star în devenire, Harshaali Malhotra. Să nu fim surprinşi dacă o vedem dominând marele ecran şi peste 15 ani. 

1) Reuşeşte să fie ea însăşi şi să se descurce de minune în faţa lui Salman Khan: Întrucât era doar un copil de 6 ani când a filmat pentru Bajrangi Bhaijaan, Harshaali nu a fost intimidată sau tulburată de prezenţa superstarului Salman Khan. Nu a existat din partea ei nici o încercare de a ieşi în evidenţă sau de a-l eclipsa pe Salman. Aceste lucruri au venit de la sine, fără pic de efort, datorită farmecului micuţei. Scenele dintre cei doi sunt concepute în aşa fel încât să stârnească fie plansul, fie exprimarea simpatiei din partea publicului. Filmul reuşeşte să le stârnească pe ambele.

2) Are un zâmbet adorabil: acum în vârstă de 7 ani, Harshaali a reuşit să câştige inimi cu zâmbetul său larg şi dulce. Acest zâmbet o face să arate frumoasă, adorabilă şi inocentă în faţa camerelor, motiv pentru care regizorul Kabir Khan a folosit elementul în mod repetat pe parcursul acelor 2 ore şi 50 de minute. Te cucereşte chiar şi fără să facă nimic. Inima ţi se topeşte pe loc când vezi cum i se înroşeşte năsucul atunci când plânge. Nu greşim când spunem că ea este personajul principal feminin al filmului.

3) Te cucereşte fără să scoată vreun cuvânt: în film, Harshaali joacă rolul Shahidei (sau Munni), o fetiţă în vârstă de 6 ani din Pakistan, cu deficienţe de vorbire. În încercarea unui act de caritate un pic prostesc, ea se pierde în India, aflându-se în imposibilitatea de a comunica unde locuieşte. Fără nici un cuvânt la dispoziţie, Harshaali îşi foloseşte ochii pentru a exprima patosul unui copil care este departe de casă şi căruia îi este dor de mama sa. Este o provocare pentru un copil care debutează pe marele ecran, însă Harshaali face totul cu profesionalism, ca şi cum ar fi făcut-o de ani de zile.

4) Camera o iubeşte, iar ea ştie asta: cineastul Aseem Mishra și regizorul-scenarist Kabir Khan au filmat cât mai multe cadre cu putinţă cu peisajul superb din Kashmir, precum şi cu adorabilul chip al lui Harshaali. De asemenea, cele mai multe scene slow-motion (cu încetinitorul) din film sunt cu Harshaali, care aleargă către Salman. Harshaali s-a simţit mai mult decât confortabil în faţa camerelor de filmat, întrucât a mai jucat în reclame şi în seriale TV. Din acest motiv, echipa de producţie a ştiut că micuţa este conştientă de experienţa sa şi că a încercat să se depăşească pe sine. Performanţa sa se poate rezuma în două cuvinte: linişte şi eficienţă.

5) Are acea atitudine de „sunt drăguţă şi o ştiu”: însă niciodată nu a trecut graniţa spre aroganţă. Fie că mănâncă pui, că sărbătoreşte victoria lui Shahid Afridi aplaudând şi dansând, sau clatină din cap la politica de onestitate a lui Pawan Kumar Chaturvedi (Salman Khan), care îi aruncă în nenumărate necazuri, ea a ştiut să câştige publicul prin gingăşia sa.

 

Comentarii

Created On miercuri, septembrie 9, 2015 Posted By Pricope Mia Alexandra Comment Link
Articolul de faţă a spus totul, aşa că o completare din partea mea ar fi inutilă. Pot, însă, afirma că Harshaali este un mozaic frumos al copilăriei. Mozaic format din cele mai pure virtuţi şi calităţi, de la puritatea sufletului de copil şi până la zâmbetul special şi ochii mari, îmbrăcaţi în floarea sincerităţii. Reuşeşte să transmită un amalgam de stări fără a spune nici măcar un cuvânt. Expresiile chipului său adorabil au făcut mai mult decât o mie de cuvinte. Acest lucru mă duce cu gândul la modelul meu, un geniu al tuturor timpurilor: marele Charlie Chaplin. Charlot te face să râzi fără să spună nici măcar un cuvânt. Asta înseamnă a fi binecuvântat cu un dar de nepreţuit: darul cuceririi inimilor. Harshaali - o stea. Atât!
1 - 1 din 1 articol

Lasati un comentariu