Filmele de la Bollywood cu cele mai mari încasări

Postat de : admin Pe data de: 9 . 09 . 2015 Comentariu: 0 Hit: 879

2015 a fost, într-adevăr, un an extraordinar pentru filmele Bollywood. Mai sunt doar câteva luni până la sfârşitul anului, iar industria a văzut până acum unele dintre mai mari lansări, de la un Bajrangi Bjhaijaan emoţionant, până la un Dil Dhadakne Do plin de stil şi eleganţă. 

1) BAJRANGI BHAIJAAN

Salman Khan a impresionat pe toată lumea cu rolul său din Bajrangi Bhaijaan. Povestea emoționantă a fetiţei pe nume Munni, interpretată de Harshaali Malhotra, a stârnit sensibilitatea publicului. Filmul a acumulat încasări de aproximativ Rs 4,11,13,00,000 la box-office. Bajrangi Bhaijaan a fost lansat, în mod strategic, în timpul sărbătorii EID, ceea ce a ajutat la transformarea filmului într-un succes şi mai mare. Bajrangi Bhaijaan fost iubit şi apreciat de toți: de celebrităţile de la Bollywood, de critici, dar și de fanii lui Salman Khan!

2) TANU WEDS MANU RETURNS

Kangana Ranaut este deja pe val şi, cu un super succes precum Tanu Weds Manu Returns, popularitatea sa a crescut înzecit. S-a bucurat de succes şi anul trecut, cu filmul Queen, iar anul acesta istoria s-a repetat. Cuplul excentric format din Kangana Rananut şi R Madhavan a impresionat pe toată lumea cu o chimie inegalabilă în prima parte, Tanu Weds Manu, ceea ce a transformat continuarea într-una dintre cele mai aşteptate. Tanu Weds Manu Returns a avut premiera pe 22 mai şi a reuşit să acumuleze încasări de aproximativ Rs 1,97,86,00,000. Încă o dată, Kangana Ranaut s-a dovedit a fi una dintre vedetele cele mai bancabile / profitabile de la Bollywood.

3) ABCD 2

Încă o continuare care s-a lansat în anul 2015 a fost ABCD 2 – Any Body Can Dance 2. Această continuare a fost aşteptată încă din 2013, cand a fost lansată prima parte, ABCD. Regizat de Prabhu Dheva, ABCD 2 a avut succesul asigurat în ceea ce priveşte dansul. Filmul îi are în rolurile principale pe Varun Dhawan și Shraddha Kapoor și a avut încăsari de aproximativ Rs 1,39,73,00,000. De asemenea, a fost declarat un adevărat hit.

4) Gabbar is back şi Baby

Akshay Kumar a strălucit în 2015 cu două mari lansări - Gabbar is back și Baby.  Se poate spune chiar că actorul a fost setat pe modul “acţiune”. Anul său a început cu Baby, care s-a lansat în ianuarie, urmat de Gabbar is back, lansat în mai. Ambele filme au reuşit să acumuleze încasări importante la box office. Baby a încasat aproximativ Rs 1,09,53,00,000, în timp ce Gabbar is back a acumulat Rs 1,16,57,00,000. Akshay Kumar a putut fi admirat recent şi în Brothers şi se pregăteşte să ne surprindă cu o altă lansare. Singh is Bliing, în regia lui Khiladi Kumar, va avea marea premieră pe 2 octombrie 2015.

5) PIKU

Shoojit Sircar a prezentat publicului încă un film interesant în acest an, anume Piku - Motion Se Hi Emotion. Filmul a explorat nuanțele unei relații tată-fiică, relaţie împărtășită de Amitabh Bachchan și Deepika Padukone. Actriţa a putut fi văzută într-un rol care a implicat mai puţin glamour şi mai puţină modă. Rolul său a fost perfect completat de cel al lui Irrfan Khan. Bugetul filmului nu a fost unul substanţial. Cu toate acestea, filmul a reuşit să obţină la box office încasări deloc de neglijat. Piku a avut încasari de Rs 1,05,31,00,000, fiind declarat un succes la box-office.

6) DIL DHADAKNE DO

Zoya Akhtar şi-a folosit toate abilităţile cinematografice pentru Dil Dhadakne Do. Ea a reunit unele dintre cele mai mari nume ale industriei, de la Priyanka Chopra, la Ranveer Singh și Anushka Sharma. Dil Dhadakne Do s-a lansat pe 5 iunie 2015 și a reușit să acumuleze încasări de aproximativ Rs 1,00,12,00,000. Publicul abia aştepta să apară filmul, iar Zoya Akhtar a avut grijă să nu dezamăgească şi să nu înşele aşteptările. Cu o muzică foarte bine aleasă şi cu o distribuţie de excepţie, Dil Dhadakne Do a reuşit să se facă remarcat. 

Comentarii

Lasati un comentariu