Harshaali Malhotra şi lumea filmului

Postat de : admin Pe data de: 1 . 10 . 2015 Comentariu: 0 Hit: 946

În cazul în care v-aţi gândit că ascensiunea meteorică a lui Harshaali este norocul începătorului, aflaţi că micuţa a făcut cunoştinţă cu camera de filmat la vârsta de 1 an şi 9 luni, atunci când a avut prima apariție ca model – copil. 

Micuţa Harshaali Malhotra, care joacă rolul unei fete mute în cea mai nouă producţie marca Salman Khan, Bajrangi Bhaijaan, a atins inimile telespectatorilor cu interpretarea sa plină de duioşie. Însă este extrem de vorbăreaţă în viața reală, după cum spune mama ei.

„Harshaali nu tace niciodată. În timpul atelierelor de actorie, Mukesh (Mukesh Chhabra, directorul de casting)  îmi spunea cât de îngrijorat este şi că nu ştia cum ar putea să o facă să tacă”, a spus Kajal Malhotra, mama lui Harshaali, într-o discuţie cu jurnaliştii.

„Nu există absolut nici o diferență între ea, ca actriţă şi ea, ca persoană. Aşa cum era mai devreme este şi acum”, a mai spus mama, subliniind faptul că programul filmărilor nu a afectat-o pe Harshaali.

Să filmezi cu un copil nu este dificil numai pentru echipa de producţie, dar şi pentru copilul respectiv.

„Ori de câte ori se filma o scenă de acţiune sau o scena cu sunete foarte înalte, atât Salman Khan cât şi Kabir Khan au făcut toate eforturile pentru ca micuţa să interacţioneze cu ceilalţi, prin joacă, pentru ca aceasta să nu se sperie. După care, fetiţa s-a simţit în largul ei pe platourile de filmare.”, a completat aceasta.

Micuţa Harshaali a primit un potop de complimente. Dintre acestea, unul este cu adevărat special. Farah Khan a numit-o "descoperirea secolului".

Deşi, în urma performanţei sale, Harshaali se bucură de o mare popularitate, mama sa a afirmat că se va asigura că fiica sa va echilibra perfect studiile şi actoria.

„Indiferent ce vom decide pentru cariera sa va depinde, cu siguranţă, de ofertele pe care le vom primi, însă nu am înclina foarte mult spre televiziune”, a declarat mama fetiţei.

Harshaali a jucat, de asemenea, în seriale TV precum “Qubool Hai” și “Laut Aao Trisha”, dar şi în reclame.

Comentarii

Lasati un comentariu