Priyanka Chopra, despre mult discutata scenă de sex din „Quantico”, dar şi despre secretul său pentru o piele fără cusur

Postat de : admin Pe data de: 4 . 12 . 2015 Comentariu: 0 Hit: 1113

Actriţa de la Bollywood ia cu asalt Hollywood-ul, iar noi suntem extrem de mândri !

Priyanka Chopra este prima actriţă din Asia de Sud care a primit un rol principal într-o dramă americană, mai exact în noul serial de succes „Quantico”, difuzat de postul ABC. Am vorbit cu superstarul de la Bollywood despre intrarea în lumea Hollywood-ului, despre adaptarea la o cultură diferită şi, nu în ultimul rând, despre trucurile sale de frumuseţe. Pentru că, să fim sinceri, îngrijirea pielii înseamnă totul.

Marie Claire: Cum e să scrii istorie în televiziunea americană prin rolul pe care îl interpretezi?

Priyanka Chopra: Dacă ne uităm în jurul nostru, vedem că lumea s-a schimbat. Oameni din medii diferite devin, practic, comuni, având job-uri extrem de obişnuite şi militând pentru drepturile lor. Şi consider că tocmai pe acest lucru se bazează, astăzi, media şi divertismentul.

MC: O mulțime de publicații indiene fac o afacere uriașă tratând scena de sex care, sa fim sinceri, este destul de... cu acordul părinţilor, în comparație cu cele din alte seriale TV (spre exemplu, Game of Thrones). Consideri că televiziunea americană este permisivă, îţi permite să încalci câteva reguli?

PC: Nu! Unul dintre principalele motive pentru care am acceptat colaborarea cu ABC / Disney a fost că aceştia permit doar o anumită cantitate de violență și sexualitate. Deci, este vorba despre aproximativ acelaşi nivel  de violență și sexualitate  ca şi în serialele / emisiunile / filmele indiene de astăzi. Cred că, de fapt, subiectul principal l-a reprezentat caracterul personajului meu. Un personaj atipic si curajos, de altfel. Cred că, pentru scriitori, era important sa dovedească faptul ca Alex este o femeie independentă, sigură pe competenţele sale şi care nu regretă nimic în legatură cu personalitatea pe care şi-a construit-o. Este, de asemenea, o femeie liberă. Liberă în toate modurile posibile. Chiar ea vorbeşte, ulterior, despre acest lucru, însă vorbeşte în maniera pe care o doreşte; nu are nimic de ascuns.  Rar vezi personaje precum acesta interpretate de o femeie: curajoase, care nu regretă nimic. Aceste personaje sunt, de obicei, destinate bărbaţilor. Pentru mine înseamnă enorm să am posibilitatea de a spune o poveste ca asta fără să mă tem că este extrem de riscant. Desigur, astfel de scene sunt incomode şi te fac să te simţi un pic ciudat, însă sunt extrem de fericită să mă aflu în situaţia în care să fiu înţeleasă, în care să se acorde atenţie lucrurilor şi situaţiilor cu care mă simt confortabil.

MC: Cei de la emisiunea „Nightline”, difuzată de ABC, te-au confundat cu actriţa indiană Yukta Mookhey. Cu toate ca incidentul a fost rezolvat, îl consideri o consecinţă a faptului că, în Statele Unite ale Americii, India este atât de slab reprezentată şi recunoscută?

PC: Oamenii fac greșeli şi confuzii. Şi nu spun că a fost în regulă. Din contră, sunt foarte bucuroasă că ABC și emisiunea Nightline au corectat greșeala. Dar știi ce, cred că aici e vorba de educație. Prefer să nu mă concentrez pe faptul că, în televiziune, cei din Asia de Sud sunt minoritari sau slab reprezentaţi şi recunoscuţi. M-aş concentra, mai degrabă, pe faptul că, dimpotrivă, sud-asiaticii sunt foarte bine reprezentaţi, au cu ce se mândri, talentele vin pe banda rulantă, dornice de afirmare. M-aș concentra, mai degrabă, pe schimbarea demografică și schimbarea vremurilor, decât pe ideea că aceste schimbări nu există şi nu au loc.  Ca oameni, petrecem prea mult timp gândindu-ne la ceea ce nu avem, în loc să facem o schimbare concretă; trebuie să facem această schimbare acum, cât avem şansa. Cum a spus și Viola Davis, fără şansă nu putem face nimic. Dar, dacă ni se oferă acum aceste oportunităţi, cred că este timpul să ne trezim din somnul indiferenţei şi să le recunoaştem.

MC: Ce părere ai despre adoptarea tendinţelor de frumuseţe indiene? Vezi utilizarea în modă a hennei şi a bindi-urilor ca pe un omagiu, sau ca pe ceva exasperant?

PC: Pur şi simplu, nu vreau ca henna şi podoabele bindi să fie singurele lucruri pentru care India este recunoscută, însă sunt extrem de mândră de aceste simboluri. Iubesc bindi-urile. Le port tot timpul. De fapt, ori de câte ori pot – chiar şi atunci când stilistul meu nu îmi dă voie. Dar asta nu este tot ceea ce suntem, și cred că India trebuie să fie cunoscută ca fiind o țară extrem de globală. Şaizeci şi cinci la sută din indieni au sub 35 de ani. Suntem extrem de tineri și avem potențialul de a fi tot ceea ce ne dorim să fim. Cred că India a fost întotdeauna privită ca ţara aceea incredibilă, dar foarte îndepărtată. Dar trăind astăzi în această lume, lume care a devenit un loc atât de mic, nu cred că India este chiar atât de departe. Oamenii trebuie să descopere India prin prisma gloriei pe care oamenii au adus-o şi o aduc acestei ţări.

MC: Vorbind de frumuseţe, ne poți destăinui unele dintre secretele tale de îngrijire a pielii? Străluceşti!

PC: De îndată urc în avion, beau imediat suc de portocale și multă apă, și îmi hidratez mâinile, picioarele și fața. Apoi, când mă trezesc, cu 20 de minute înainte de aterizare, folosesc această mască magică: SK-II. E uimitoare. E hidratare instant.

MC: Care este secretul tău de frumuseţe?

PC: Demachiaţi-vă timp de noapte; indiferent ce se întâmplă, trebuie să curăţaţi și hidrataţi tenul. Nu contează cât de târziu vă întoarceţi acasă, indiferent de starea de spirit pe care o aveţi, trebuie să curăţaţi și hidrataţi tenul.

MC: Esti obsedată de vreun star? Atât de obsedată, încât să fii o cu totul altă persoană dacă îl întâlneşti?

PC: Nu am fost niciodată cu adevărat fermecată / obsedată de cineva, însă în preajma lui Amitabh Bachchan rămân fără cuvinte, sunt copleşită. Dânsul este un actor indian legendar. În preajma lui, mi se înmoaie genunchii. Un alt exemplu ar putea fi Madonna. Consider că Madonna a ştiut să se reinventeze mereu, sfidând timpul, ba chiar fiind înaintea timpului. Doamne, cum poate cineva de vârsta ei să arate aşa? E o nebunie!

 

Comentarii

Lasati un comentariu