Salman Khan, emoţionat la proiecţia privată a filmului Bajrangi Bhaijaan

Postat de : admin Pe data de: 7 . 09 . 2015 Comentariu: 1 Hit: 1002

Salman Khan a găzduit, recent, o proiecţie privată a filmului Bajrangi Bhaijaan, pentru prietenii săi apropiați.

Potrivit unui raport al Newsnation.in, Salman a fost cuprins de emoţie în timpul proiecţiei. În timpul unei scene emoționante din film, Salman avea ochii umezi. Producătorii Sajid Nadiadwala și David Dhawan au fost impresionați de film, lăudând, totodată, performanţa lui Salman.

Harshaali Malhotra a lipsit de la evenimentele de promovare ale producţiei  Bajrangi Bhaijaan. În timp ce motivul din spatele acestui lucru se tot speculează, rapoartele sugerează că aceasta face parte dintr-o strategie de marketing bine gandită. Conform unei surse, rolul lui Harshaali este esențial în povestea filmului, aşa încât Salman și regizorul Kabir Khan au decis să nu dezvăluie prea multe detalii despre ea. În vârstă de șase ani, Harshali Malhotra joacă rolul unui copil pakistanez mut, care se rătăceşte la frontiera dintre India şi Pakistan. Se pare că Harshali și familia ei au fost rugaţi să nu interacționeze deloc cu mass-media, până la premiera filmului.

Arjun Kapoor este un susţinător convins al lui Salman Khan şi nu a ratat nici o ocazie de a-şi declara admiraţia pentru star. De fapt, îl consideră pe Salman un erou şi, de asemenea, motivul pentru care a intrat în lumea Bollywood-ului. Tânărul actor i-a dedicat chiar şi un cântec eroului său, în cel mai recent film al său, TEVAR. Și, pentru a-şi demonstra încă o dată loialitatea, Arjun va urmări Bajrangi Bhaijaan în prima zi, la prima proiecţie. La o decernare de premii care a avut loc recent, actorul a declarat că Bajrangi Bhaijaan va fi un blockbuster şi că întreaga lume se va reuni pentru primul spectacol al filmului, iar el va fi unul  dintre acei oameni.

Aşteptările de la Bajrangi Bhaijaan sunt enorme. Fanii așteaptă cu nerăbdare filmul, care o are, de asemenea, în distribuţie şi pe Kareena Kapoor Khan. Aceasta este a treia colaborare între Salman Khan şi Kareena Kapoor Khan. Actorul a programat pentru EID marea lansare a filmului. Bajrangi Bhaijaan este prima producţie marca Salman Khan din 2015, după care actorul  va putea fi admirat în Prem Ratan Dhan Payo.

Filmele lui Salman Khan, au, de obicei, un coeficient ridicat de divertisment și sunt presarate cu elemente filmi masala (o mixtură interesantă de lucruri). Sunt locuri pline de culoare, acțiune și dialoguri care au o doză de umor. În timp ce majoritatea filmelor lui Salman Khan sunt un remake al proiectelor din Sud, iar filme precum Kick au fost inspirate, inițial, din filmele din Sud, ideea filmului Bajrangi Bhaijaan este complet unică, aparţinând unui spaţiu creativ neexplorat. Va fi interesant să-l urmărim pe actor într-un film care nu a mai fost făcut în altă limbă.

Comentarii

Created On miercuri, septembrie 9, 2015 Posted By Pricope Mia Alexandra Comment Link
Rolul din acest film, în opinia mea, i se potriveşte perfect lui Salman Khan. De ce? Pentru că interpretarea personajului presupune stări care izvorăsc din suflet. Salman s-a implicat emoţional pentru rolul acesta, probabil mai mult decât în oricare alt film. Aşa că este normal să aibă astfel de reacţii, chiar şi la respectiva proiecţie. Salman este un filantrop, toată lumea ştie asta. Iar faptul că incidente precum cel din film se întâmplă asesea, l-a motivat să ofere cea mai realistică interpretare. Filmul oricum a devenit, ulterior, un model inspiraţional!
1 - 1 din 1 articol

Lasati un comentariu