Salman Khan: nici o continuare pentru Bajrangi Bhaijaan

Postat de : admin Pe data de: 26 . 08 . 2015 Comentariu: 1 Hit: 534

Salman Khan: nici o continuare pentru Bajrangi Bhaijaan !

În timp ce fanii înfocați ai Salman Khan așteaptă, fără doar şi poate, o continuare a filmului de succes Bajrangi Bhaijaan, actorul, din câte se pare, nu este dornic de același lucru.

Când a fost întrebat despre o continuare a poveştii fetiţei mute din Pakistan, Munni, care se pierde în India, Salman a negat, spunând că o continuare a acestui film nu este posibilă, întrucât Munni va trebui să se întoarcă pentru asta, notează Bollywoodlife .com.

El a mai spus că este doar un singur film, fără continuare. Ei bine, într-adevăr,Bajrangi Bhaijaan nu doreşte ca alţi copii să-și piardă drumul peste graniță.

Comentarii

Created On miercuri, septembrie 9, 2015 Posted By Pricope Mia Alexandra Comment Link
Sunt absolut de acord cu Salman! Din categoria QED - Quod erat demonstrandum (ceea ce era de demonstrat). În opinia mea, nu e nevoie de nici o continuare. Acest film exprimă, reflectă şi spune totul cum nu se poate mai clar. Consider că şi-a atins scopul. Pe de altă parte, finalul filmului nu a lăsat să se înţeleagă că ar putea fi vorba de o continuare. Din contră, eroul şi-a atins obiectivul, arătând tuturor cât de simplu se obţine fericirea. Fericirea lui nu a reprezentat altceva decât fericirea micuţei Munni. Scop nobil. Jos pălăria!
1 - 1 din 1 articol

Lasati un comentariu