Trei ani răsunători de EK THA TIGER. Lucruri mai puţin cunoscute despre film

Postat de : admin Pe data de: 27 . 08 . 2015 Comentariu: 1 Hit: 741

“Ek Tha Tiger”  a fost unul dintre cele mai mari hituri ale anului 2012, care se adaugă şi la lista de blockbustere a lui Salman Khan. Filmul a lansat in weekend-ul în care s-a sărbătorit şi Ziua Independenței și a continuat să ia cu asalt box office-ul.  “Ek Tha Tiger” a reuşit să intre în mult-râvnitul club “100 de crore” în numai 5 zile de la lansare. Filmul a fost regizat de Kabir Khan, având-i în distribuţie pe Salman Khan şi Katrina Kaif. Întrucât filmul împlineşte astăzi 3 ani de la lansare, aflaţi mai multe despre el în cele ce urmează!

“Ek Tha Tiger”  a fost unul dintre cele mai mari hituri ale anului 2012, care se adaugă şi la lista de blockbustere a lui Salman Khan. Filmul a lansat in weekend-ul în care s-a sărbătorit şi Ziua Independenței și a continuat să ia cu asalt box office-ul.  “Ek Tha Tiger” a reuşit să intre în mult-râvnitul club “100 de crore” în numai 5 zile de la lansare. Filmul a fost regizat de Kabir Khan, având-i în distribuţie pe Salman Khan şi Katrina Kaif. Întrucât filmul împlineşte astăzi 3 ani de la lansare, aflaţi mai multe despre el în cele ce urmează!

Este cunoscut faptul că lui Salman Khan îi place să picteze în timpul liber şi a dăruit, de asemenea, mai multe dintre picturile sale prietenilor săi din industrie. În timpul filmărilor pentru “Ek Tha Tiger”, a făcut un lucru simlar. Potrivit IMDb, în scena în care Tiger este văzut    pictând-o pe Zoya, jucată de Katrina Kaif, este folosită una dintre lucrările lui Salman. Se pare că Salman Khan a pictat tabloul în timp ce echipa monta camerele de filmare. Salman ştie în mod sigur unde să-şi desfăşoare abilitățile creative.

“Ek Tha Tiger” a fost produs de Yash Raj Films şi, din câte se pare, aceştia doreau să ofere rolul unuia dintre actorii lor favoriţi. Potrivit unui raport de pe Missmalini.com, rolul i-a fost oferit, mai întâi, lui Shah Rukh Khan. Raportul afirmă de asemenea, că SRK a trebuit să refuze rolul, întrucât avea altceva programat. După ce SRK a refuzat rolul, rolul lui Tiger a fost interpretat de către Salman Khan, iar restul, cum se spune, este istorie.

Echipa „Ek Tha Tiger” filma în Turcia de o lungă perioadă de timp și au găsit o zonă foarte interesantă acolo. Aparent, după finalizarea unei zile de muncă, Salman Khan și restul echipei au vizitat Cafe Del Mar, care era aproape de locul de filmare. Ei au vizitat des acest, devenind locul lor preferat de recreere. Și, până la sfârșitul programului lor lor filmare, cafeneaua şi-a câștigat popularitatea ca fiind cafeneaua lui Salman Khan.

În timp ce filmau în Irlanda, Salman Khan și fostul președinte al SUA, Bill Clinton, au fost cazaţi în același hotel din Dublin. Potrivit Yash Raj Films, cei care asigurau paza lui Bill Clinton au fost şocaţi să vadă că fanii lui Salman încercau să intre în hotel, la ore ciudate, doar ca să-l întâlnească. Şi, din moment ce securitatea fostului președinte nu putea fi compromisă, agenții serviciilor secrete au trebuit să aibă grijă şi de securitatea personală a lui Salman!

Kabir Khan adaugă, fără doar şi poate, o notă realistă tuturor filmelor sale. Pentru filmul care îi are în distribuţie pe Katrina Kaif şi Salman Khan, regizorul a sfătuit cuplul principal să păstreze anumite lucruri. Kabir Khan i-a cerut Katrinei să filmeze fără machiaj câteva scene; a rugat-o, de asemenea, să poarte propriile haine în film. Toate aceste lucruri, cu scopul de a menține aspectul autentic al personajului ei. Până şi lui Salman Khan i s-au făcut modificări minore la costume, adăugând o notă de realism rolului său de agent RAW.

O secvență foarte interesantă de urmărire și acțiune a fost filmată în Zakho, în nordul Irakului. Salman Khan și 40 de membri ai echipei au  fost luaţi în vizor de radarul forțelor NATO. Potrivit YRF, în timp ce filmau pentru secvențele de acţiune, lunetiştii au tras focuri de armă. Imediat, patru elicoptere ale armatei au fost trimise la fața locului şi a fost declarată alertă roșie. În mijlocul unui ocean de confuzie, întreaga unitate a trebuia să se întindă la pamant, timp de ore bune. Cu toate acestea, mai târziu, autoritățile locale au informat NATO că ceea ce se desfăţoară reprezintă filmările unei producţii.La scurt timp, filmarea s-a reluat, iar lucrul a revenit la normal. 

Comentarii

Created On miercuri, septembrie 9, 2015 Posted By Pricope Mia Alexandra Comment Link
Conţinutul articolul reflectă, parcă, gândurile mele. Filmul este superb, de la distribuţie şi până la coloana sonoră. O, şi ce mai coloană sonoră. Şi acum mai ascult piesele. M-au cucerit iremediabil. Subiectul este interesant şi reflectă, încă o dată, ideea că dragostea nu cunoaşte diferenţe de nici un fel. Şi că, pentru acest sentiment frumos, merită să faci orice sacrificiu. La mulţi ani, ETT!
1 - 1 din 1 articol

Lasati un comentariu