Mama India

Disponibil numai online

Produs nou

7,83 lei tax incl.

"Mother India"-"Mama India" este poate cel mai bun film al anului 1957.

Nargis,interpreteaza magnific, drama unei mame luptatoare si tenace.  Desi nu este scolita, ea are doua crezuri:"dragostea pentru copii si dragostea pentru pamantul tarii ei. Femeia simpla, din popor, tradata si abandonata cu doi copii, reuseste sa si-i educe exemplar.

Chiar si atunci cand Birju o apuca pe cai gresite, ea il iarta, dar nu-i va permite sa devina asasin. Lupta sa pentru supravietuire cu seceta nemiloasa care distruge recoltele si-i lasa muritori de foame, o fac mai puternica si nu-si pierde speranta. Anii trec peste ea dar sufletul ei ramane la fel de curat, oricate nimicii indura. Ajunge "Femeia cea mai respectata"si chiar satul care o marginalizase, o numeste in final MAMA INDIA. Filmul revolutioneaza Cinematografia Indiana, prin viziunea sa si merita vazut!

Radha, o fata saraca din sat, se marita cu Shyamu, un fermier. Inceputul casniciei lor e foarte armonios, dar lucrurile se inrautatesc dupa ce familia lui Shyamu e inselata de un camatar. In urma inselatoriei, camatarul pune mana atat pe ferma familiei, cat si pe mare parte din recolte. Shyamu nu mai suporta rusinea si isi paraseste familia, lasand-o pe Radha sa creasca doi copii, Ramu si Birju.

Cu trecerea anilor, Ramu devine mai atasat de familie, in timp ce Birju e mai preocupat de razbunarea pe camatarul Sukhilal, fiind foarte arogant cu restul familiei. Dupa ce il agreseaza pe Sukhilal, Birju e izgonit de catre comunitate. Ratacind in pustiu, Birju devine talhar si pune la cale un plan pentru a se razbuna definitiv pe Sukhilal...

An aparitie 1957
Gen Clasic, Drama
Rating AP 12
Durata 172
Regie Mehboob Khan
Subtitrari Romana, Engleza
Distributie Chanchal, Kanahaiya Lal, Kum Kum, Mukri, Nargis, Raj Kumar, Sunil Dutt

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Mama India

Mama India

Scrieţi o recenzie