Casa plina

Disponibil numai online

Produs nou

4,86 lei tax incl.

Housefull este o comedie romantica despre un barbat, pe nume Aarush, jucat de Akshay Kumar. Arush este cel mai ghinionist barbat din lume atunci cand vine vorba de dragoste.

Fiind blestemat, acesta considera ca ghinionul va disparea cand va cunoaste dragostea adevarata. In cautarea acesteia, o minciuna duce la altele, si mai multe persoane cu drumuri diferite ajung in acelasi loc, aducand din ce in ce mai multa confuzie comediei

Asa cum Deepika Padukone ii spune lui Akshay in film: ‘jis jhooth se kissi ka ghar basta ho, voh jhooth jhooth nahin hota.’

Arush ajunge in aceste situatii pentru ca ascunde un secret, are de fapt trei sotii! Prima, Sandy, rol jucat de Deepika Padukone, si-a dorit intotdeauna sa se indragosteasca, dar crede ca e posibil numai in basme. A doua, Hetal, jucata de Lara Dutta, isi iubeste sotul atat de mult incat crede ca traieste intr-un basm, in timp ce Devika, rol jucat de Jiah Khan, este o fata simpla, demodata, dintr-un oras mic.

Nimeni nu cunoaste secretul cu exceptia celui mai bun prieten al lui Aarush, Bob (Ritesh Deshmukh), care este ca un frate pentru Aarush. Aarush si Bob se confrunta cu o dilema, atunci cand sotiile acestuia doresc sa se mute cu Aarush.

Arush este de acord cu solicitarea sotiilor sale, dar trebuie sa gaseasca un mod in care sa evite ca ele sa-si dea seama de ceea ce se intampla, lucru imposibil, avand in vedere ca locuiesc sub acelasi acoperis.

Oricum, Sandy descopera si ii spune totul fratelui sau, Krishna (Arjun Rampal). Krishna se duce la Aarush si ii pune capat jocului.

An aparitie 2010
Gen Comedie, Romantic
Rating AG
Durata 134
Regie Sajid Khan
Subtitrari Romana, Engleza

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Casa plina

Casa plina

Scrieţi o recenzie