Dupa ce ati ales filmele pe care doriti sa le comandati, ati verificat cosul de cumparaturi si ati dat click pe butonul "Finalizeaza comanda", se deschide un formular unde trebuie sa completati cu datele dumneavoastra (daca sunteti logat, apar automat datele inregistrate la ultima comanda).

Daca doriti o alta adresa de livrare, bifati casuta "Doresc o adresa de livrare diferita" si se prelungeste formularul cu noua adresa de livrare. In pasul doi al formularului alegeti modalitatea de livrare, bifand una din optiunile existente. Puteti alege sa va fie trimis coletul prin Posta Romana sau prin Curier rapid.

Taxele de livrare sunt :
- prin Posta Romana - 12 lei
- prin Curier rapid (Urgent Cargus) - 14 lei / alte localitati
- prin Curier rapid (Urgent Cargus) - 12,4 lei / Bucuresti

Livrarea prin curier se poate face doar in aria de acoperire a firmei de curierat. (peste 1350 de locatii). Pentru locatiile neacoperite de catre firma de curierar, veti avea disponibila expedierea prin Posta Romana.

Livrarea se face pe intreg teritoriul Romaniei, dar si in orice alta tara din Europa. Va rugam sa ne contactati pe email pentru a verifica costul aferent transportului in orice tara din Europa inafara de Romania. (We deliver our products all over Europe with maximum safety and speed. Please contact us for the delivery price in your country)

Livrarile se fac in termen de 24 - 72 ore de la data confirmarii comenzii de catre consultantii de vanzari. Comenzile lansate vineri se vor onora cel mai devreme luni.

Livrarea comenzii prin curier rapid se face in orele de program ale firmei de curierat, respectiv 9-16, de aceea va rugam sa indicati in formular, adresa la care puteti fi gasit intre aceste ore.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 179.9 RON, transportul este gratuit si beneficiati si de impachetare cadou, de asemenea, gratuit !