Prezentare

Bollywood - Oricand, Oriunde cu FilmIndian.ro! 

FilmIndian.ro este singurul distribuitor de home video de pe piata romaneasca, avand ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Yash Raj Films si EROS, precum si distribuirea produselor in format DVD si in cinematografe. Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, FilmIndian.ro doreste sa-si consolideze si sa-si mentina imaginea de lider, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor Hindi promovate. 

Pentru publicul devotat consumului de home video se anunta un an extrem de promitator, portofoliul FilmIndian.ro urmand a fi intregit de titluri care se bucura de notorietate si care au un imens potential de box office. Dintre acestea, cu siguranta cele mai asteptate lansari FilmIndian vor fi Bajrangi Nhaijan, Fan, Sultan, Housefull, London Dreams, Love Aaj Kal, Billu Barber, Veer, De Dana Dan, Fashion, Om Shanti Om, si multe altele. 

In pas cu ultimele tehnologii, FilmIndian.ro ofera posibilitatea de a viziona filmele distribuite, in conditii excelente de imagine si sunet, gratie productiilor lansate in format DVD si in cinematografe.  

Colectionarii de DVD-uri, dar si publicul interesat sa achizitioneze filme la cele mai tentante oferte de pret, se pot delecta acum vizionand urmatoarele titluri: . Housefull, London Dreams, Love Aaj Kal, Billu Barber, Veer, De Dana Dan, Ready, Om Shanti Om, Fanaa, Rab Ne Bana di Jodi, Devdas, Vaada-Raaha, etc. 

FilmIndian.ro te invita in lumea magica a filmelor indiene-hindi provocandu-te la iubiri nonconformiste, action thrillere palpitante, comedii senzationale, povesti socante sau aventuri fabuloase! 

Website-ul www.filmindian.ro este proprietate a societatii comerciale S.C. BML MUSIC ENTERTAINMENT S.R.L., CUI 18286801, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/436/2006

S.C. BML MUSIC ENTERTAINMENT S.R.L. este operator de LICENTA DE DIFUZARE PUBLICA

S.C. BML MUSIC ENTERTAINMENT S.R.L. este operatorul exclusiv al licentelor de difuzare publica pentru Yash Raj Films si EROS International

SCURTA PREZENTARE: 
INDIA a jucat un rol major în istoria umanităţii. Brahmanismul, Hinduismul, Sikhismul, Budismul şi Jainismul îşi au originea în India, în timp ce Islamismul şi Creştinismul se bucură de o bogată tradiţie aici. Colonizată ca parte a Imperiului Britanic în secolul nouăsprezece, India şi-a câştigat independenţa în 1947 ca naţiune unificată după o un efort susţinut depus în această direcţie. Atât populaţia ţării, cât şi flora şi fauna, aspectul geografic şi sistemul climatic sunt printre cele mai diversificate din întreaga lume. -- India- o tara cu o civilizatie de peste 5000 de ani, plina de mister, traditii, contradictii si, bineinteles film si muzica!

Industria cinematografică indiană este cea mai prolifică din lume. Centrul său este constituit de producţia Bollywood- ului ( nume derivat de la Bombay, veche denumire a oraşului Mumbai, ale cărui studiouri sunt situate în capitala statului Maharashtra şi care realizează în principal filme comerciale în hindi. Cinematografia este o artă şi o formă de divertisment foarte populară în India: indiferent de vârstă, sex, castă, origine socială sau geografică a indienilor, aceştia din urmă frecventează masiv sălile de cinema. 
Cinematografia indiana insumeaza cele mai multe productii, cu 800-900 de filme de fictiune produse anual. Nu cu multi ani in urma a batut chiar recordul de 1.000 de filme. Bollywood-ul este mai mare decat Hollywood, iar publicul indian este foarte devotat cinematografiei nationale. Circa 13 milioane de oameni se duc in fiecare zi la cinema. Chiar si o familie cu venituri mici se duce la cinema macar o data pe saptamana. Cu greu se mai poate gasi, in India, ceva mai important decat cinematografia. 

Aceste filme spun povesti mult mai usor de urmarit, sunt amuzante, chiar daca ating un subiect cat se poate de serios si raman angajate social. Acest nou stil de cinema a fost numit HINGLISH. Este limba unei noi generatii, puternic influentate de marele progres economic al Indiei si de schimbarile sociale prin care aceasta trece.  Stilul unor regizori indrazneti care lovesc cu hotarare prin filmele lor in zidul traditionalismului. Regizori care au propus satire si comedii acide pentru a ilustra complexitatea unei societati in plin progres. Prin Hinglish se intelege o forma de cinema libera si moderna, care se inspira din subiecte pana nu demult considerate tabu, precum fanteziile sexuale, adulterul, homosexualitatea, coruptia si somajul. 

Continutul acestor filme este mult mai realist fata de filmele populare, personajele sunt mai definite, primesc trasaturi substantiale, intriga este mai complexa.