"India are meritul de a fi adaugat o noua dimensiune in Univers: aceea de a exista liber." - Mircea Eliade

India is the cradle of the human race, the birthplace of human speech, the mother of history, the grandmother of legend, and the great grand mother of tradition. - Mark Twain

EROS International are un rol foarte important in dezvoltarea divertismentului Indian, care are o rata anuala compusa de crestere de 18%, ceea ce inseamna peste 29 miliarde de dolari americani pana in 2012 (sursa PwC). Fiind integrat vertical, EROS nu numai ca produce filme in modul in care opereaza si studiourile din Hollywood, dar si  distribuie si exploateaza filme in toate formatele existente, inclusiv pentru cinema, digitale, home video si televiziune. 

Fondat in 1977, EROS are mai mult de trei decenii in care a condus piata si a creat o platforma globala pentru cinematografia Indiana. Compania detine o retea de distributie de invidiat care cuprinde 50 de tari si are birouri in India, Marea Britanie, SUA, Dubai, Australia, Fiji, Insula Man si Singapore. EROS a construit un model de afacere prin combinarea lansarii unui portofoliu de 30-40 de filme anual cu exploatarea unei videoteci de peste 1900 de titluri, transformand aceasta afacere in una dintre cele mai complexe.

BML MUSIC ENTERTAINMENT S.R.L este distribuitorul exclusiv al licentelor EROS INTERNATIONAL, in format DVD, Video CD, VHS pentru produsele destinate consumatorilor in sistemele Home Video Distribution, Video On Demand, SVOD, IPTV, TV, Mobile PC, Tablet PC si Pay-per-wiew.

Incepand cu luna Aprilie a anului 2013, BML MUSIC ENTERTAINMENT SRL devine distribuitorul exclusiv al licentelor YRF, in format DVD pentru produsele destinate consumatorilor in sistemele Home Video Distribution.