Dragoste eterna

Disponibil numai online

Produs nou

4,86 lei tax incl.

Love Aaj Jai si Meera formeaza un cuplu modern la Londra. Sunt foarte fericiti impreuna si nu cred ca se vor desparti vreodata. Astfel incat, atunci cand viata ii impinge pe drumuri diferite, se lasa dusi de val. Cuplurile acestea gen Romeo si Julieta exista numai in povesti, spune Jay. In viata adevarata, trebuie sa fim practici. Londra, San Francisco, Delhi 2009.

Love Kal Veer Singh este lovit de un fulger in momentul in care o vede pe Harleen. Nu dupa mult timp, va sta sub un copac si va jura “is janam mein aur har janam mein yehi meri votti banegi Harleen Kaur.” Calatoreste o mie de kilometric cu trenul numai pentru a sta sub balconul ei sa o vada cateodata. Si nu-i adreseaza niciun cuvant.  

Delhi, Calcutta 1965. Love Aaj Kal Veer nu intelege modul in care Jai poate trata problemele inimii fara pasiune, ca pe o tranzactie financiara. Jai nu intelege cum de Veer Singh a devenit atat de naiv si prostut in fata lui Harleen. Pe masura ce se desfasoara cele doua povesti, ne dam seama ca procesul unei relatii poate fi diferit in perioade diferite, insa experienta de a fi indragostit ramane aceeasi. Este joaca si disperarea vietii moderne.

Eliberarea si confuzia. Si apar si momentele trecutului, cu inocenta si constrangeri. Si mai este distanta si afectiunea ce creste odata cu distanta. Se mareste distanta dintre doi oameni, dar se intaresc podurile.

An aparitie 2009
Gen Dragoste, Romantic
Rating AP 12
Durata 123
Regie Imtiaz Ali
Subtitrari Romana, Engleza
Distributie Saif Ali Khan, Deepika Padukone, Rishi Kapoor, Rahul Khanna

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Dragoste eterna

Dragoste eterna

Scrieţi o recenzie