Dragoste neimpartasita Mariti

Dragoste neimpartasita

Disponibil numai online

Produs nou

4,86 lei tax incl.

Pentru Naina Catherine Kapur (Preity Zinta), viaţa este rece, gri şi severă - şi aşa a fost de când o tragedie în familie i-a cutremurat lumea.

Printre certurile mărunte din familia ei pe jumătate hindusă şi pe jumătate catolică, tolerarea temperamentului bunicii sale, îngrijirea surorii mai mici şi a fratelui şi ajutorul mamei (Jaya Bachchan), aceasta se confruntă cu problemele financiare ale familiei - Naina nu are timp pentru petreceri, pentru distracţie sau pentru ea...are 23 de ani şi merge pe 50. e serioasă. e plictisitoare.

Intră Aman Mathir (Shah Rukh Khan). ca o gură de aer proaspăt, se mută în micul lor cartier pentru a prelua controlul. îi ajută pe alţii să îşi rezolve problemele, se confruntă cu mici provocări - Aman deţine toate răspunsurile. iritând-o mult pe Naina, acesta insistă să se implice şi în viaţa ei...

Aman o împinge pe naina să facă lucruri la care nu visase niciodată. o tachinează până când aceasta învaţă să zâmbească. aranjează cu un prieten, Rohit (Saif Ali Khan), un burlac din manhattan, să o ajute să-şi găsească fericirea.

Kal Ho Naa Ho / Dragoste neîmpărtăşită este povestea lui Aman, a lui Rohit şi a Nainei - modul în care aceştia se descoperă pe ei, în care găsesc curajul de a iubi şi în care se reunesc pentru a celebra viaţa!

An aparitie 2003
Gen Drama, Dragoste, Comedie, Romantic
Rating AP 12
Durata 186
Regie Karan Johar
Subtitrari Romana
Distributie Jaya Bachchan, Shah Rukh Khan, Preity Zinta & Saif Ali Khan

Filmindian.ro

Nota 
17-09-2015
Recenzie

http://www.starfilme.com/dragoste-neimpartasita-un-trio-de-senzatie/

  • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

Scrieți-vă propria părere

Scrieţi o recenzie

Dragoste neimpartasita

Dragoste neimpartasita

Scrieţi o recenzie