Sa nu spui niciodata ADIO Mariti

Niciodata sa nu spui ADIO

Disponibil numai online

Produs nou

4,86 lei tax incl.

Kabhi Alvida Naaa Kehna (KANK) este povestea lui Dev şi a Mayei, care sunt ambii căsătoriţi şi convinşi că sunt fericiţi până în momentul în care se cunosc. Dev (Shah Rukh Khan) este fotbalist profesionist, iar cariera sa este compromisă în urma unui accident. Este căsătorit cu Rhea (Preity Zinta), a cărei carieră este în ascensiune. Au un fiu, pe Arjun, iar mama lui Dev, Kamaljit (Kirron Kher), locuieşte cu ei.

Maya (Rani Mukherji) este educatoare şi s-a căsătorit cu cel mai apropiat prieten al său, Rishi (Abhishek Bachchan), un consultant PR. Tatăl lui Rishi, Samarjit Singh, căruia i se spune şi Sam (Amitabh Bachchan) este un om plin de culoare şi care iubeşte distracţia, a cărui viaţă se învârte în jurul fericirii fiului şi nurorii sale. Cele două cupluri par mulţumite, în ciuda nemulţumirii ascunse, însă lucrurile încep să se schimbe atunci când şansa îi aduce pe Dev şi pe Maya mai aproape.

Există o conexiune ciudată între ei, care se transformă în prietenie. Timpul petrecut împreună creează complicaţii în curând. Noua prietenie dintre Dev şi Maya îi face pe aceştia să-şi privească mariajele din alte perspective şi să se confrunte cu probleme pe care nu le aveau înainte. Cum se vor descurca toate personajele cu această schimbare în viaţa lor vom vedea înKabhi Alvida Naa Kehna.

An aparitie 2006
Gen Drama, Dragoste, Familie
Rating AP 12
Durata 192
Regie Karan Johar
Subtitrari Romana
Distributie Shah Rukh Khan, Rani Mukerji, Abhishek Bachchan, Preity Zinta, Amitabh Bachchan, Kirron Kher

Filmindian.ro

Nota 
22-09-2015
Recenzie 2

http://www.starfilme.com/niciodata-sa-nu-spui-adio-dragostea-primeaza/

  • 2 din 2 persoane au considerat această recenzie utilă.
Nota 
08-09-2015
Niciodata sa nu spui ADIO !

http://cinemil.ro/kabhi-alvida-naa-kehna-sa-nu-spui-niciodata-adio/

  • 2 din 2 persoane au considerat această recenzie utilă.

Scrieți-vă propria părere

Scrieţi o recenzie

Niciodata sa nu spui ADIO

Niciodata sa nu spui ADIO

Scrieţi o recenzie