Sangele... apa nu se face

Disponibil numai online

Produs nou

7,83 lei tax incl.

Yogenda Yuvraaj este un om care are trei fii: Gyanesh, care este labil psihic, Deven, care este violent şi leneş şi Danny, care este afemeiat. Yogenda îi tolerează pe Gyanesh şi pe Danny, dar Deven este alungat de acasă, după ce îl atacă pe Gyanesh. 

Deven pleacă în Austria, unde se îndrăgosteşte de Anushka, dar este nevoit să se întoarcă la moartea tatălui său. Deven descoperă la întoarcere că gospodăria este condusă de unchiul său, iar aproape toată averea tatălui său îi revine lui Gyanesh. Cei doi fraţi, care aproape au fost desmoşteniţi, trebuie acum să facă pace cu Gyanesh şi să încerce să-l convingă să împartă totul frăţeşte.

O poveste despre cum muzica poate apropia trei frati instrainati si cum puterea relatiilor poate invinge puterea banilor. Trei frati se afla intr-un conflict continuu pentru a mosteni averea tatalui lor. 
Dar, odata cu venirea Anushkai, aceasta le explica cum relatiile de sange pot invinge tentatia banilor, iar cei trei frati incep sa se schimbe....!

An aparitie 2008
Gen Dragoste, Drama
Rating AP 12
Durata 180
Regie Subhash Ghai
Subtitrari Romana, Engleza
Distributie Salman Khan, Anil Kapoor, Zayed Khan, Katrina Kaif, Boman Irani, Aushima Sawhney, Javed Sheikh, Anjan Srivastav, Sulbha Arya

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Sangele... apa nu se face

Sangele... apa nu se face

Scrieţi o recenzie