Dragoste si teroare

Disponibil numai online

Produs nou

7,83 lei tax incl.

Trei tineri ajung la o scoala privata celebra in India, Gurukul.

Gurukul este condusa de un director sever, pe nume Narayan Shankar, rol jucat de Amitabh Bachchan. Directorul a instituit o politica stricta care interzice povestile de dragoste. Dupa spusele sale, studentii sunt acolo pentru a invata, nu pentru a petrece si flirta. Studentii care se vor implica in anumite relatii vor fi exmatriculati.

Cei trei tineri s-au indragostit fiecare de cate o fata. Sameer, jucat de Jugal Hansraj, care lucreaza intr-o cafenea, este indragostit de prietena lui veche, Sanjana, jucata de Kim Sharma, insa aceasta are deja un iubit. Vikram, Uday Chopr, o cunoaste intamplator pe Ishika, Shamita Shetty, atunci cand o prinde pe aceasta furand mere din gradina de la Gurukul, iar Karan, Jimmy Shergill, o vede pe Kiran, Preeti Jhangiani, pe un deal in timp ce asteapta trenul. Cei trei, incurajati de Raj Malhotra, Shahrukh Khan, si-au urmat inimile si au incalcat regulile scolii.

Pe masura ce se desfasoara povestea, cei trei baieti se indragostesc, iar relatia dintre director si profesorul de muzica devine incordata. S-a descoperit ca Raj a fost si el student la Gurukul si s-a indragostit de fiica directorului, Megha, Aishwarya Rai. Cand a aflat Narayan, le-a interzis celor doi sa se mai vada, iar dupa ce Megha a incercat sa-si imbuneze tatal, s-a sinucis, aruncandu-se pe fereastra.

An aparitie 2000
Gen Dragoste, Emotional, Drama
Rating AG
Durata 216
Regie Yash Chopra
Subtitrari Romana
Distributie Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai, Uday Chopra, Jugal Hansraj, Jimmy Shergill, Shamita Shetty, Kim Sharma, Preeti Jhangiani

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Dragoste si teroare

Dragoste si teroare

Scrieţi o recenzie