Vorbeste

Disponibil numai online

Produs nou

7,83 lei tax incl.

Bol este a doua realizare dramatica a lui Shoaib Mansoor in care acesta prezinta viata in toata complexitatea ei. Dupa Khuda Kay Liye, care a castigat multiple premii internationale, Bol este o alta poveste careia aceasta ii da nastere. O poveste care prezinta indeaproape realitatile vietii. Reteaua de relatii dintr-o familie nu prea unita. In mijlocul saraciei, tatal apeleaza la o serie de valori pe care unii le-ar numi…valori pe care le mostenim si pe care le tinem strans, valori care implica anumite contradictii, valori care nu au fost inca discutate.

Bol urca si coboara emotiile si poarta anumite subtilitati care-ti fac inima sa se opreasca. Aflata in inima orasului Lahore, povestea se desfasoara intr-o casa plina de fiice, in care vibreaza viata si in care sunt anumite restrictii. Pune problema valorii fiintei umane, fie ca aceasta este o femeie sau o persoana cu defecte. Pune problema autoritatii reproducerii fiintei umane in lume, fara ca oamenii sa-si asume responsabilitatea de a-si cunoaste valoarea.

Bol te duce intr-o calatorie in viata acestei familii care trece prin probleme, suferinte, rezolvari si puncte culminante. Cand membri familiei iau anumite decizii pentru a rezolva anumite probleme, intra in situatii si mai dificile. Complexitatea circumstantelor acestora devine o luta pe viata si pe moarte.

Humaina Malick, dupa ce a devenit celebra pe micul ecran, a fost aleasa si pentru marele ecran. Joaca rolul unei fiice care este foarte afectata de tensiunile din familie. Respecta normele care i-au fost impuse de parinti desi este atrasa de logica sa intuitive si de propria dreptate.

Atif Aslam joaca rolul unui vecin incantat, si, cu cele doua iubiri ale sale, una pentru muzica si una pentru frumoasa vecina, Mahira Khan, aduce romantism si muzica acestui film.

Iman Ali va fi vazuta intr-un rol foarte diferit de aparitiile ei obisnuite. Acela de curtezana care oscileaza intre standardele de succes pe care familia ei le considera foarte importante si dorintele inimii sale.

'Bol' este indraznet. ...atat de indraznet incat unii nu vor putea recunoaste ca l-au vazut !

An aparitie 2011
Gen Drama
Rating N 15
Durata 126
Regie Shoaib Mansoor
Subtitrari Romana, Engleza
Distributie Atif Aslam, Iman Ali, Mahira Khan, Humaima Malick, Shafqat Cheema, Manzar Sehbai, Zaib Rehman, Amr Kashmiri, Sagar

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Vorbeste

Vorbeste

Scrieţi o recenzie