Atat timp cat voi trai

Disponibil numai in cinematograf

Produs nou

14,78 lei tax incl.

JAB TAK HAI JAAN (Atât timp cât voi trăi), a fost lansat pe 18 octombrie 2013 si în țara noastră, cu sprijinul si suportul extraordinar al lantului de cinematografe Cinema City, este un film din 2012, ultima peliculă a regretatului regizor Yash Chopra.

Dupa ce si-a gasit si si-a pierdut dragostea in Londra, Samar Anand invinge moartea, devenind un expert pirotehnist in Armata Indiana.

Intors la Londra dupa 10 ani, sufera de amnezie in urma unui accident. Isi va regasi dragostea?

Productia urmărește povestea lui Samar Anand, interpretat de Shahrukh Khan, personaj prezentat în două etape din viața sa: Samar cel din prezent, angajat al Armatei Indiene, divizia Geniști, respectiv Samar cel din trecut, un tânăr visător, muncitor, plin de viață. O întâmplare neașteptată îi dă peste cap existența lui Samar cel visător, punând capăt unei posibile relații cu mult iubita Meera (Katrina Kaif). Astfel, se refugiază în dezamorsatul bombelor până când energica Akira (Anushka Sharma) intră în scenă.

JAB TAK HAI JAAN”- O poveste de dragoste de Yash Chopra. Cu Shahrukh Khan, Katrina Kaif  si Anushka Sharma, filmul a adus un premiu pentru cuplul format din A. R. Rahman si Gulzar, care, orchestrat de Yash Chopra, au creat o coloana sonora poetica pentru aceasta poveste de dragoste.

 

Jab Tak Hai Jaan -  o poveste în care iubirea dăinuie până la ultima răsuflare !

An aparitie 2012
Gen Actiune, Romantic
Rating AG
Durata 165
Regie Kabir Khan
Subtitrari Romana
Distributie Salman Khan, Katrina Kaif, Girish Karnad, Roshan Seth, Ranveer Shorey

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Atat timp cat voi trai

Atat timp cat voi trai

Scrieţi o recenzie