Devdas Mariti

Devdas

Disponibil numai online

Produs nou

4,86 lei tax incl.

O poveste unde dragostea e mai presus de toate... Chiar si de viata. Istoria unui barbat pe nume Devdas care a iubit, a iubit si doar a iubit... Devdas a avut o copilarie fericita alaturi de prietena lui Paro unde dragostea suprema a fost simtita inainte de a fi inteleasa. La adolescenta dragostea s-a intensificat. Dar, din pacate, o clipa fatala de slabiciune din partea lui Devdas a ridicat un zid permanent intre el si iubita lui Paro.

De-o parte a zidului era Paro cea cu inima franta care s-a casatorit cu altul. Si pe cealalta, eraDevdas cel zdrobit. Incapabil sa suporte o viata fara ParoDevdas isi face un prieten constant: alcoolul. Dar nici el nu l-a ajutat. Nici chiar devotamentul fata de curtezana Chandramukhi nu i-a linistit durerea. Numai cand ochii ii vor fi inchisi pentru totdeauna, durerea va incepe sa paleasca.

Dar inainte sa-si piarda viata, Devdas mai vrea s-o vada pe Paro pentru ultima oara... In felul acesta isi jertfea demnitatea pe altarul dragostei... Era la usa lui Paro, dar usile Raiului s-au deschis pentru Devdas. A lasat in urma marturia unei iubiri adevarate, pura, casta, modesta... Nemuritoare. Intr-adevar, dragostea a fost viata lui si i-a permis sa traiasca.

An aparitie 2002
Gen Dragoste, Drama
Rating AP 12
Durata 165
Regie Sanjay Leela Bhansali
Subtitrari Romana, Engleza
Distributie Shah Rukh Khan, Madhuri Dixit, Aishwarya Rai Bachchan, Jackie Shroff, Kiron Kher

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Devdas

Devdas

Scrieţi o recenzie