Un cuplu creat de Dumnezeu

Disponibil numai online

Produs nou

12,79 lei tax incl.

Surinder Sahni este un barbat de varsta medie, linistit, onest si sufletist, care lucreaza la firma Punjab Power si a carui viata se schimba pentru totdeauna atunci cand o intalneste pe tanara, frumoasa, efervescenta si plina de energie Taani. Cei doi se casatoresc in pofida diferentei mari de varsta dintre ei, dar mariajul lor este un esec pentru ca este lipsit de pasiune si iubire adevarata. Taani tanjeste sa se inscrie intr-o competitie de dans numita "Dancing Jodi", dar ezita din cauza faptului ca sotul ei este prea batran si se teme sa nu devina bataia de joc a prietenelor sale care urmeaza sa ia parte de asemenea la show in calitate de adversare.

Afland despre visurile ascunse si despre necazurile sotiei lui, Surinder Sahni decide sa isi schimbe complet imaginea de dragul acesteia si, vizionand cateva filme despre dans, apeland la un machiaj corespunzator si la o frizura moderna si adoptand un stil vestimentar diferit, se inscrie in concurs alaturi de ea.

Pe masura ce competitia de dans inainteaza, Taani este din ce in ce mai indragostita de partenerul ei de dans, fara sa banuiasca macar ca este vorba despre propriul sot.

An aparitie 2008
Cod Codul Dorit
Gen Drama,Actiune
Rating AP-12
Durata 102 min
Regie Aditya Chopra
Subtitrari Romana , Engleza
Distributie Shahrukh Khan, Anushka Sharma

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Un cuplu creat de Dumnezeu

Un cuplu creat de Dumnezeu

Scrieţi o recenzie