Raniti din dragoste

Disponibil numai online

Produs nou

12,79 lei tax incl.

Alegeri – este simplu sa alegi intre rau si bine, insa ceea ce defineste viata unui om este alegerea celui mai bun lucru dintre doua lucruri bune si a celui mai rau dintre doua lucruri rele. Acesta este sfatul pe care Zooni Ali Beg (Kajol) il primeste de la tatal sau iainte de a se aventura intr-o lume in care va trai pe cont propriu pentru prima data.

Nici nu stie ca aceste cuvinte ii vor contura viata. Zooni, o fata oarba din Kashmir, il intalneste pe Rehan Qadri (Aamir Khan), un ghid local si un afemeiat incorigibil, care merge din oras in oras pentru a explora arhitectura si femeile. Prietenii sai o avertizaza in legatura cu acest Romeo, insa ea allege sa-I ignore. Ea nu are nevoie de protectie. Este momentul in care trebuie sa descopere viata si dragostea. Este intr-adevar cea mai buna solutie? Rehan este fascinat de Zooni.

El chiar isi doreste ca ea sa vada viata asa cum trebuie, in multiplele sale culori, si, asa cum ii promite, timpul petrecut cu el va fi cel mai pretios din viata ei. Zooni viziteaza Delhi, cunoaste viata si dragostea asa cum nu le-a cunoscut vreodata, datorita lui Rehan.

Ceea ce nu stie Zooni este ca Rehan are si o alta parte a vietii pe care a tinut-o ascunsa, ceva ce nu numai ca ii poate schimba viata, dar o poate si distruge…Fanaa – raniti din dragoste.

An aparitie 2006
Gen Drama, Dragoste, Emotional
Rating AP 12
Durata 168
Regie Aditya Chopra
Subtitrari Romana
Distributie Aamir Khan, Kajol, Rishi Kapoor, Tabu, Kiron Kher, Sanaya Irani,

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Raniti din dragoste

Raniti din dragoste

Scrieţi o recenzie