Jocul

Disponibil numai online

Produs nou

4,86 lei tax incl.

Game este povestea a 4 straini  (Neil Menon, OP Ramsay, Tisha Khanna si Vikram Kapoor) care au fost invitati de singuraticul Kabir Malhotra pe insula sa particulara, Samos, in Grecia.

Acestia nu se cunosc intre ei si nu-l cunosc pe el…si din dimineata urmatoare si-ar fi dorit nici sa nu-l cunoasca.

Game este o poveste misterioasa care se desfasoara in 5 orase internationale;  un thriller emotionant care implica dragoste, razbunare, pedepse si crime demodate.

Toti sunt suspecti si fiecare suspect are un motiv.

Nu se termina pana la final – JOCUL

Personajele:

SAMOS, Grecia: Miliardarul Kabir Malhotra (Anupam Kher) Un miliardar excentric care traieste izolat pe insula sa personala din Grecia.

Bangkok, Tailanda: OP Ramsay (Boman Irani) , un politician din Tailanda care candideaza pentru functia de Prim Ministru, unul dintre cei mai puternici oameni din Tailanda.

Bombay, India: Vikram Kapoor (Jimmy Shergill), un star de la Bollywood. Recunoscut pe toate strazile Indiei. Ultimele trei filme ale sale au fost niste esecuri; urmatoarea lansare va fi decisive pentru cariera sa.

Londra, Marea Britanie: Tisha Khanna (Shahana Goswami), jurnalista, cu o cariera fara scopuri, careia i se ofera acum un subiect care ii va schimba cariera.

Istanbul, Turcia: Neil Menon (Abhishek Bachchan). Proprietarul unui casino care investeste in mai multe afaceri, unele legale si unele mai putin legale. Implicarea sa in aceasta crima ii va ameninta existenta.

Sia Agnihotri (Kangana Ranaut) Un detectiv care se confrunta cu cazul vietii sale.  Maya (Sarah Jane Dias): Motivul de a trai: Legatura dintre cei patru straini.

An aparitie 2011
Gen Actiune, Drama
Rating AP 12
Durata 135
Regie Abhinay Deo
Subtitrari Romana, Engleza
Distributie Abhishek Bachchan, Kangana Ranaut, Boman Irani, Anupam Kher, Jimmy Shergill, Shahana Goswami

Filmindian.ro

Scrieţi o recenzie

Jocul

Jocul

Scrieţi o recenzie

1 alte filme din aceeasi categorie